Cursus Timemanagement

Volgende open inschrijving: 25 maart en 15 april 2014

Heeft u het gevoel te weinig tijd te hebben voor de zaken die u werkelijk belangrijk vindt? Bent u steeds meer de controle en het overzicht over uw werkzaamheden kwijt?
Met behulp van de training timemanagement krijgt u weer grip op uw werk, u verwerft inzicht in de knelpunten en bent in staat om met concrete aanwijzingen uw aanpak bij te stellen.
In de training benaderen we ‘omgaan met de tijd die we hebben’ vanuit drie peilers: prioriteiten stellen & plannen, zelforganisatie en communicatie.
U leert hiermee de tijd die u ter beschikking heeft effectief, efficiënt en zinvol te besteden.

Doelgroep

De cursus timemanagement is bedoeld voor iedereen die over een volle agenda beschikt en regelmatig tijd te kort komt. Dit zijn leidinggevenden, projectleiders en ook medewerkers met een breed takenpakket.

Beoogd resultaat van de training timemanagement

Na afloop van de training:

  • Bent u in staat om prioriteiten te stellen, u past dit tijdens de training toe op uw werkzaamheden.
  • Leert u een overzichtelijke week- en dagplanning te hanteren.
  • Kent u een aantal praktische suggesties die u helpen uw (dag)planning daadwerkelijk te halen, dit met direct resultaat.
  • Heeft u inzicht in uw werkprofiel en de bijbehorende kwaliteiten, drijfveren en valkuilen.
  • Leert u effectief om te gaan met externe verstoringen en onderbrekingen.
  • Herkent u belemmerende patronen zoals perfectionisme, uitstelgedrag of een gebrek aan focus en buigt u deze om in een meer effectieve strategie.
  • Heeft u weer grip op de informatie en e-mail stroom en leert u deze efficiënt aan te pakken.

Na afloop van de cursus timemanagement heeft u inzichten en concrete actiepunten waarmee u efficiënter met uw tijd omgaat. Bewust de principes van timemanagement toepassen, levert tijdwinst op en focus op wat er werkelijk toe doet. Persoonlijk geeft het u rust, overzicht en tevredenheid. U zult merken dat uw planning realistischer is en dat u deadlines haalt. Uw klanten en collega’s zullen merken dat u meer rust uitstraalt en onverdeelde aandacht heeft.

Praktische informatie

De cursus is op dinsdag 25 maart en 15 april 2014 te Amersfoort.
Kosten: € 450,- (excl. BTW ) inclusief manual en lunch.

Inschrijven / informatie aanvragen »

Dit bericht is geplaatst in Cursus / Les, Professionele ontwikkeling, Teambuilding / Bedrijfsuitje. Bookmark de permalink.