Kinderen

Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes

Beeldend atelier kinderen speksteen en klei Kom kleien tijdens het beeldend atelier voor kinderen. Droom, geniet, maak met hart en handen. Start 17 januari met klei. In januari vervolgt het beeldend atelier voor kinderen (vanaf 6 … lees verder »

Schilderen en tekenen in herfst/winter 2017: Instroom steeds mogelijk!

Ook zin om beter te leren tekenen of schilderen? Ik geef lessen aan kinderen en volwassenen. Voor meer informatie of aanmelden, bel 06-11203470. Neem alvast een kijkje op de website! www.liesbethbarendseschilderijen.nl    

Schilderen en tekenen voor kinderen in Noordwest 2017/2018

Schilderen en tekenen voor kinderen in Wageningen Noordwest. Fijne sfeer. Ontwikkeling van waarneming en vrijheid. Schilder- en tekenvaardigheid. Maandagmiddag schilderen van 15.30 uur tot 16.30 uur. Vrijdagmiddag tekenen van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deze groep … lees verder »

Houd jij ook zo van tekenen.. ?

Ik wel, …het liefst ben ik de hele dag aan het tekenen, schilderen, knippen en plakken! In mijn atelier aan huis geef ik teken- en schilderles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Hou jij ook zo van … lees verder »

Growth Mindset Tekenles en workshops

Koning Giraf geeft Growth Mindset Tekenles en workshops voor alle leeftijden: We hebben groepen voor volwassen, kinderen, jongeren, ouderen tot zelfs peuters met begeleiding. We geven les en workshops in ons eigen atelier of op locatie, … lees verder »

Kind & Wise kinderworkshops: Aardig (&) Wijs met Mindfulness en Spel

In de Kind & Wise workshops worden Mindfulness oefeningen gecombineerd met speelse en creatieve activiteiten rond de thema’s van Onderlinge Verbondenheid en Omgaan met Emoties. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 8 – 12 jaar. … lees verder »

Mindfulness voor Kinderen

Mindfulness & Heartfulness  voor Kinderen  Vanaf dinsdag 5 september geef ik weer nieuwe Mindfulness cursussen voor kinderen van 5-7 en 8-12 jaar. Mindfulness Training bestaat uit eenvoudige aandachtoefeningen, die kunnen leiden tot een kalmere geest, een … lees verder »

Oudercursus ‘daar gaan we weer’

In de cursus werkt iedere ouder aan de eigen ‘daar gaan we weer’ situatie en ontdekt dat er meerdere opvoedstijlen zijn, met eigen kwaliteiten en valkuilen. problemen bij opvoeden horen – soms moedeloos makend – maar dat het … lees verder »

Cursus babymassage

Wat leer je in de cursus babymassage Basistechnieken om je baby van top tot teen te masseren Aanraken en geraakt worden, voelen en waarnemen met je handen Afstemmen op jouw baby Je eigen vragen serieus te nemen. … lees verder »

Atelier aan de Dijk

Creatieve workshops voor klein en groot Het atelier bevindt zich op zolder met prachtig uitzicht op de Dijk en uiterwaarden. De leiding is in handen van Mechteld Lureman van Atelier aan de Dijk. Er zijn diverse … lees verder »

Voorstelling ”Reis rond de wereld”

Doelgroep 4 t/m 11 jaar en als familievoorstelling. voor scholen, naschoolse opvang, bibliotheken, culturele centra, festivals en theater Inhoud  In deze interactieve ‘Reis rond de wereld’-voorstelling staan in het decor de oude koffers met verhalen van … lees verder »

Kinder Kook Atelier Wageningen

Het Kinder Kook Atelier verzorgt Kookworkshops Maak zelf pasta, pizza, tapas of een heerlijk Marokkaans of Oosters gerecht Creatieve workshops Beschilder een kookschort, theeglas, schilderij of maak sieraden van vilt Kinderfeestjes & Traktaties Voor je verjaardagstaart, … lees verder »

Typecursus voor kinderen in Bibliotheek Wageningen

START WEER OP WO. 7 SEPT. 2017 Wil je verhalen schrijven, een leuke website maken of mailen? Dan is het natuurlijk wel super handig als je gemakkelijk en snel kan typen! Ook voor je huiswerk en … lees verder »

Creatieve naailes

Zelf je eigen kleding leren maken? Je kleding leren opleuken/pimpen? Een tas of eenvoudige quilt maken? Coupeuse met ruime leservaring geeft creatieve naailessen in eigen atelier: voor beginners en gevorderden aan groepen  van 2 – 4 … lees verder »

Open kinderatelier en kinderfeestjes

Open kinderatelier Op woensdagmiddag biedt het Stadsatelier allerlei leuke creatieve activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar, zoals schilderen en tekenen, mozaïeken, werken met stoffen, textiel verven en maskers maken. Ook werken we met klei, … lees verder »

Creatieve kinderfeestjes

Kinderen in de leeftijd van ± 5 t/m 12 jaar kunnen op alle ochtenden of middagen van de week (zondag is bespreekbaar), hun verjaardag vieren met een creatieve activiteit die ± anderhalf uur duurt bij op … lees verder »