Meditatief boetseren, tekenen en schilderen volwassenen

Creatief en meditatief werken voor volwassenen

Meditatief werken is het richten van je aandacht naar binnen, naar wat er leeft in jou op dat moment. Het is een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en te voelen hoe je erbij zit. Heb je het gevoel dat je wordt geleefd door je omgeving? En wil je daar meer grip op krijgen?

 

Door je aandacht naar binnen te richten en de handen in de klei het werk te laten doen ontstaat er een beeld onder je handen. Voelen, aanraken, ervaren, weerstand, onrust, innerlijke gedachten, het mag er allemaal zijn. Het gaat er bij meditatief boetseren niet om dat je een perfect kleiwerk stuk maakt. Het gaat om jouw verhaal, jouw ervaring, jouw handen die de klei vormen en waarin je je uitdrukt. Elke les start met een verhaal, gedicht, muziekstuk, meditatie waarna je handen in de klei gaan werken of je een tekening/schilderij maakt. We sluiten de les af met een korte uitwisseling van de ervaringen wie daartoe de behoefte voelt. In 2018 wil ik een groep starten. Geef het alvast door als je belangstelling hebt.

Datum/tijdstip: woensdagavond of vrijdagochtend maandelijks

Kosten: Een strippenkaart E50,- voor 4 keer, 5 maanden geldig. Een losse les E15,-

Locatie: Atelier La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen
Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

Opgave graag 1 week voor aanvang via info@lafaye.nl.

Min 3, max 6 deelnemers.

Daarnaast is individuele begeleiding mogelijk voor kinderen&ouders, studenten, volwassenen. Praktijk La Faye begeleidt kinderen of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met je hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wil. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig lees verder. Via een PGB kan individuele begeleiding door La Faye mogelijk vergoed worden.

Dit bericht is geplaatst in Beeldhouwen & keramiek, Cursus / Les, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding / Bedrijfsuitje, Tekenen & Schilderen, Workshop. Bookmark de permalink.