Teambuilding / Bedrijfsuitje

Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes

Beeldend atelier kinderen speksteen en klei Kom kleien tijdens het beeldend atelier voor kinderen. Droom, geniet, maak met hart en handen. Start 17 januari met klei. In januari vervolgt het beeldend atelier voor kinderen (vanaf 6 … lees verder »

Instagram

Deze Instagram workshop is laagdrempelig, een smartphone is voldoende! De workshop bestaat uit twee delen: 1. Een goede foto Vrijwel iedereen heeft een smartphone en maakt daar foto’s mee. Je hebt de telefoon altijd bij de … lees verder »

Meditatief boetseren volwassenen. Droom, ontdek, geniet.

Meditatief boetseren voor volwassenen Meditatief werken is het richten van je aandacht naar binnen, naar wat er leeft in jou op dat moment. Het is een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en … lees verder »

Passie en Talent workshops in Klooster, open inschrijving 2017

Inspiratieworkshop Passie en Talent Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’ en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Het geeft ook enorm … lees verder »

Drumcirkel

In een drumcirkel stem je op elkaar af en bouw je samen een ritme op. Je ervaart de transformerende kracht van de drum. We maken eerst een medicijnwiel van edelstenen en kristallen. Met de geur van … lees verder »

Sjamanistische drumcirkel bij volle maan

In een drumcirkel stem je op elkaar af en bouw je samen een ritme op. Je ervaart de transformerende kracht van de drum. We maken eerst een medicijnwiel van edelstenen en kristallen. Met de geur van … lees verder »

Healing Song Cirkel

Een interactieve belevingsworkshop! Je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. Elk apart zijn ze al heel krachtig, maar samen…. In deze workshop mag je jouw … lees verder »

‘Out of the box denken’

Inhoud en werkwijze Het is belangrijk om met elkaar teamspirit te ervaren en bovenal vast te houden. Plezier beleven en weten waar je kracht ligt in de organisatie. Waar ga je voor. Organisaties zijn contant aan … lees verder »

Bedrijfsopstelling

Ongemerkt speelt je familiegeschiedenis een rol in wat er in jouw bedrijf gebeurt. Of misschien gebeurt er veel te weinig? Dit speelt ook bij ZZP’ers, want hoe kleiner het bedrijf hoe sterker de invloed van de … lees verder »

Cursus Timemanagement

Volgende open inschrijving: 25 maart en 15 april 2014 Heeft u het gevoel te weinig tijd te hebben voor de zaken die u werkelijk belangrijk vindt? Bent u steeds meer de controle en het overzicht over uw … lees verder »

Cursus Actieve Meditatie

Meditatie is bewustzijn. Alles kan meditatie zijn zolang je het maar bewust doet.Lopen kan meditatie zijn of zitten zolang je het maar bewust doet. Bewust van je lichaam, van je ademhaling van je gevoelens. Het denken … lees verder »

Massagecursus

Massagecursus met technieken uit Rebalancing® Elk voor en najaar start er een basis cursus massage in Ede, waarin de deelnemers in tien avonden kennis maken met massage en technieken uit Rebalancing. Deze cursus is misschien iets … lees verder »

Individueel: zangles, spreken of persoonlijke ontwikkeling

Individuele zangles Moeiteloos zingen en toch luid, duidelijk en vol van klank? Dat kan echt! Hoe kan ik een hoge noot goed halen, hoe raak ik niet voor het eind van de zin buiten adem, kan … lees verder »

Creatieve workshops en teambuilding

Creatieve workshop voor groepen Wilt u een creatief uitje organiseren voor een vriendengroep,  bedrijfsuitje of familiefeest? Tijdens een inspirerende bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn onze workshops een uitdaging om onbekende … lees verder »

Walt Disney workshop

Een workshop waarin u op creatieve en effectieve wijze een eerste idee tot een goed resultaat brengt. U maakt gebruik van de drie posities die Walt Disney hanteerde: de dromer, realist en criticus. Dankzij deze strategie … lees verder »

Workshop ‘Spelen met talenten’

Wat is de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Hoe ziet je huidige werksituatie eruit en wat vind je daarvan? Wat vind je belangrijk in je werk? En: wat zou je doen als je wist dat … lees verder »

Klankconcert – Ervaar de helende klanken

Wil je diep ontspannen? Ervaar helende klanken en laat spanning los. De trillingen van klankschalen, sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten nemen je mee op een sjamanistische reis. Je ligt op een comfortabele matje … lees verder »

Theater als teambuilding

‘Sprankelende en onvergetelijke uren vol improvisatie en drama.’ Deze workshop kan in-company tijdens een congres of personeelsfeest worden aangeboden. Ook tijdens uw prive feest, diner of lunch. Voor wie Voor teams en groepen mensen waar het … lees verder »

Workshops schilderen, teambuilding, schilderlessen en cursus papier mache beelden maken voor volwassenen

Workshops schilderen Samen schilderen is een leuke activiteit voor een vrijgezellendag, een vriendinnendag, een bedrijfsuitje (teambuilding) een familiedag of een huwelijksfeest. Een schilderij voor opa en oma maken met alle kleinkinderen kan natuurlijk ook. Door de … lees verder »