Workshop en coaching loopbaanontwikkeling

Ontdek op een originele en creatieve  manier wat u kunt en wat u wilt.

Workshop: Wat is de volgende stap in je professionele ontwikkeling?

Hoe ziet je huidige werksituatie eruit en wat vind je daarvan? Wat vind je belangrijk in je werk? En: wat zou je doen als je wist dat succes verzekerd was ……
Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten krijg je zicht op je volgende stap in je professionele ontwikkeling. De vragen zijn zo gesteld dat je uitgenodigd wordt om net wat verder te kijken dan je gewoonlijk doet. Ook formuleer je concrete acties om je doelen te bereiken.
Vooraf ontvang je een schriftelijke intake, hierbij omschrijf je o.a. de startvraag. In de workshop ga je hier vervolgens op een creatieve manier mee aan de slag. De groep bestaat uit maximaal 4 personen en staat onder leiding van een ervaren coach. Na enkele weken is er een follow-up in de vorm van een coachingsgesprek. We gaan dan specifiek in op de uitkomsten en vervolgstappen om je doel werkelijk te halen.

Het spel is bedoeld voor mensen die  op zoek zijn naar de eerstvolgende stap in hun loopbaan en het belangrijk vinden om het beste uit zichzelf te halen.

Kijk voor meer informatie en data op www.maan.nu.

Dit bericht is geplaatst in Professionele ontwikkeling, Workshop. Bookmark de permalink.