Workshop opstellingen over ontspanning

Workshop opstellingen: ‘Ontspanning en ik’ in WageningenWat is voor jou totale ontspanning? Als je naar een moment van totale ontspanning toegaat dan hebben we daar allemaal een innerlijke voorstelling van. We hebben het ooit al meegemaakt. Voor de één is het een beeld: ‘dan zie ik mijn groene ogen, die hebben dan een andere kleur groen’ zegt een vrouw. Een ander is weer even in Frankrijk: ik zie de velden, voel de warmte en ruik de geur van de zomer. We weten ergens nog hoe het is, en misschien verlang je naar die ontspannen staat.

Met de thema opstelling ‘ontspanning en ik’, ga je ervaren hoe je verhouding is tot ontspanning. Sta je er dichtbij, of sta je er met je rug naartoe? Hoe wil je graag met ontspanning omgaan? En wat houd je nog tegen.

Met opstellingen kom je in korte tijd tot de kern. Je kunt ervaren hoe snel opstellingen je kunnen verduidelijken waar je staat en wat je nodig hebt.

Wil je ontspannen de zomervakantie in?

Doe mee met de workshop opstellingen: ‘Ontspanning en ik’

Kijk voor actuele data en locaties op: www.vitaal.nu

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijke ontwikkeling. Bookmark de permalink.