Workshop

Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes

Beeldend atelier kinderen speksteen en klei Kom kleien tijdens het beeldend atelier voor kinderen. Droom, geniet, maak met hart en handen. Start 17 januari met klei. In januari vervolgt het beeldend atelier voor kinderen (vanaf 6 … lees verder »

Creëren van Binnenuit – workshop

Breng inzichten en cadeautjes tevoorschijn die je helpen op je levenspad Donderdag 23 november In deze workshop kun jij zelf ervaren hoe je via het tekenen met pastelkrijt meer inzicht krijgt in je eigen functioneren en daar zelf … lees verder »

Meditatief boetseren volwassenen. Droom, ontdek, geniet.

Meditatief boetseren voor volwassenen Meditatief werken is het richten van je aandacht naar binnen, naar wat er leeft in jou op dat moment. Het is een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en … lees verder »

SchrijfPassie

Schrijvend vanuit je hart, ontdekken wat er in je verborgen ligt. Vloeiend schrijven. Je eigen creativiteit aanboren en gebruiken. Nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden zien en vooral plezier hebben in het schrijven. SchrijfPassie laat zien wat er in … lees verder »

Bruidsfotografie Coaching

‘Zomaar foto’s maken kan iedereen, een oom of tante maak wel wat kiekjes op een trouwdag. Maar echt mooie bruidsfotografie voor een levenslange herinnering is toch iets voor professionals. Arvid helpt je graag de richting van … lees verder »

Een nog betere fotograaf worden

‘Je wilt graag van je passie je beroep maken… iedereen vind het leuk en vraag je om een foto van ze te maken. Maar als je er wat voor wilt vragen dan haken ze af? Dan … lees verder »

Workshop gezond omgaan met stress

Iedereen beleeft dagelijks momenten van stress. Dit kan positief uitpakken en het beste in je naar boven halen. Wanneer je echter te veel en langdurig stress hebt, kun je overspannen raken en zelfs op weg zijn naar een … lees verder »

Growth Mindset Tekenles en workshops

Koning Giraf geeft Growth Mindset Tekenles en workshops voor alle leeftijden: We hebben groepen voor volwassen, kinderen, jongeren, ouderen tot zelfs peuters met begeleiding. We geven les en workshops in ons eigen atelier of op locatie, … lees verder »

Shamanic Retreat

Ceremonie waarbij je naar binnen gaat, in je hart. Je ontmoet passie en liefde. Je laat los wat je niet meer nodig hebt door het vuur. Oude energieën transformeren. Je verbindt je met het leven. Voor verdieping … lees verder »

Tango cursus en workshops

In De Wielewaag: Stationsstraat 32, 6701 AM Wageningen Cursus Argentijnse Tango in Wageningen Wekelijks op dinsdagavond Vanaf september start er een nieuwe tangocursus in Wageningen. Deze cursus zal op de dinsdagavond plaatsvinden. Ook voor nieuwe beginners … lees verder »

Het Gelders Palet

Vereniging voor beeldende kunst voor Wageningen en omstreken                     Algemene informatie Het Gelders Palet is een vereniging van mensen die zich bezighouden met het beoefenen van beeldende kunst. De vereniging … lees verder »

Drumcirkel

In een drumcirkel stem je op elkaar af en bouw je samen een ritme op. Je ervaart de transformerende kracht van de drum. We maken eerst een medicijnwiel van edelstenen en kristallen. Met de geur van … lees verder »

Sjamanistische drumcirkel bij volle maan

In een drumcirkel stem je op elkaar af en bouw je samen een ritme op. Je ervaart de transformerende kracht van de drum. We maken eerst een medicijnwiel van edelstenen en kristallen. Met de geur van … lees verder »

Healing Song Cirkel

Een interactieve belevingsworkshop! Je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. Elk apart zijn ze al heel krachtig, maar samen…. In deze workshop mag je jouw … lees verder »

Basiscursus video – van idee tot film

Je wilt graag je eigen videoclip, bedrijfsfilm of (mini)documentaire maken? Je hebt behoefte aan deskundige ondersteuning op het gebied van techniek, beeldtaal en het vormgeven van je verhaal? In de basiscursus video leer je hoe je … lees verder »

‘Out of the box denken’

Inhoud en werkwijze Het is belangrijk om met elkaar teamspirit te ervaren en bovenal vast te houden. Plezier beleven en weten waar je kracht ligt in de organisatie. Waar ga je voor. Organisaties zijn contant aan … lees verder »

Bedrijfsopstelling

Ongemerkt speelt je familiegeschiedenis een rol in wat er in jouw bedrijf gebeurt. Of misschien gebeurt er veel te weinig? Dit speelt ook bij ZZP’ers, want hoe kleiner het bedrijf hoe sterker de invloed van de … lees verder »

Individueel: zangles, spreken of persoonlijke ontwikkeling

Individuele zangles Moeiteloos zingen en toch luid, duidelijk en vol van klank? Dat kan echt! Hoe kan ik een hoge noot goed halen, hoe raak ik niet voor het eind van de zin buiten adem, kan … lees verder »

Djembe lessen en workshops

De Djembe is een Afrikaanse trommel, die je met je handen bespeelt. Je leert Afrikaanse ritmes te spelen. De ritmes komen vooral uit Guinee, maar ook ritmes uit Senegal, Ivoorkust en Mali komen aan bod. Deze … lees verder »

Creatieve workshops en teambuilding

Creatieve workshop voor groepen Wilt u een creatief uitje organiseren voor een vriendengroep,  bedrijfsuitje of familiefeest? Tijdens een inspirerende bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn onze workshops een uitdaging om onbekende … lees verder »

Social Media: LinkedIn en Twitter

Veel mensen, maar ook bedrijven en organisaties zijn inmiddels overtuigd van het nut om ook ‘online’ contact te hebben.  Goed gebruik van Social Media kan bijdregen aan je sociale leven, je kennis en  naamsbekendheid van je … lees verder »

Walt Disney workshop

Een workshop waarin u op creatieve en effectieve wijze een eerste idee tot een goed resultaat brengt. U maakt gebruik van de drie posities die Walt Disney hanteerde: de dromer, realist en criticus. Dankzij deze strategie … lees verder »

Workshop ‘Spelen met talenten’

Wat is de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Hoe ziet je huidige werksituatie eruit en wat vind je daarvan? Wat vind je belangrijk in je werk? En: wat zou je doen als je wist dat … lees verder »

Klankconcert – Ervaar de helende klanken

Wil je diep ontspannen? Ervaar helende klanken en laat spanning los. De trillingen van klankschalen, sjamanendrum, sansula, carillon, gong, zang en andere wereld-instrumenten nemen je mee op een sjamanistische reis. Je ligt op een comfortabele matje … lees verder »

Workshop en coaching loopbaanontwikkeling

Ontdek op een originele en creatieve  manier wat u kunt en wat u wilt. Workshop: Wat is de volgende stap in je professionele ontwikkeling? Hoe ziet je huidige werksituatie eruit en wat vind je daarvan? Wat vind je belangrijk … lees verder »

Workshop ‘Moeiteloos zingen’

Voller klinken en minder moeite doeon? Je stem ervaren in plaats van forceren? Genieten van zingen in plaats van je best doen? Meer volume door het waarnemen van je klank? Niet zingen om te presteren maar … lees verder »

TAPISDAMIS

1) WORKSHOP a) Met elkaar met behulp van textiele technieken een kleed maken voor b.v. bank of bed. Een warm cadeau voor een huwelijk,verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. TIJD: 3 uur MATERIAAL: fleece en garens. Ander … lees verder »

Theater als teambuilding

‘Sprankelende en onvergetelijke uren vol improvisatie en drama.’ Deze workshop kan in-company tijdens een congres of personeelsfeest worden aangeboden. Ook tijdens uw prive feest, diner of lunch. Voor wie Voor teams en groepen mensen waar het … lees verder »

Workshop Presenteren & beeldend vertellen

Weekend ‘De Kunst van het Presenteren’; inspireren, overtuigen en verbinding met uw publiek. In deze workshop presenteren gaat u zelf aan de slag met beeldend vertellen en authentiek presenteren. U neemt uw  publiek mee te nemen in de … lees verder »

Workshops schilderen, teambuilding, schilderlessen en cursus papier mache beelden maken voor volwassenen

Workshops schilderen Samen schilderen is een leuke activiteit voor een vrijgezellendag, een vriendinnendag, een bedrijfsuitje (teambuilding) een familiedag of een huwelijksfeest. Een schilderij voor opa en oma maken met alle kleinkinderen kan natuurlijk ook. Door de … lees verder »