Creatieve workshops en teambuilding

Creatieve workshop voor groepen
Wilt u een creatief uitje organiseren voor een vriendengroep,  bedrijfsuitje of familiefeest? Tijdens een inspirerende bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn onze workshops een uitdaging om onbekende talenten die in iedereen aanwezig zijn te ontdekken. Het Stadsatelier biedt workshops in de technieken mozaïek, schilderen/collage, beelden maken uit speksteen en porcelein beschilderen. Ook taarten decoreren en combinaties van een creatieve workshop met samen koken en eten zijn mogelijk.

Creatieve teambuilding
Het Stadsatelier organiseert ook workshops gericht op teambuiding, waarbij we met kunstzinnige middelen uw collega’s op een bijzondere manier laten samenwerken. U maakt één of meerder kunstwerken door samen te schilderen, collages te maken, te beeldhouwen, te mozaïeken of met andere technieken. Het resultaat is een blijvende herinnering aan de teambuilding. De doelen die u voor ogen staan met de activiteit zijn het uitgangspunt. Het Stadsatelier bespreekt van tevoren wat u wilt communiceren en geeft samen met u vorm aan de opdracht en de uitwerking.

De teambuilding komt vooral tot uiting door de methode waarop het kunstwerk tot stand komt; iedereen moet met elkaar samenwerken om tot een fraai resultaat te komen. Wij kunnen een ontwerp voor u maken, zodat u van tevoren weet hoe het kunstwerk er uit komt te zien, maar het gezamenlijk ontwerpen kan ook een verassende element zijn van de opdracht.

Informatie
Groepen tot 60 personen ontvangen we graag in het Stadsatelier; we kunnen daar ook zorgen voor catering.  We komen naar u toe als dat beter past in uw programma. Voor een vrijblijvende offerte kunt u bellen of mailen met Melitta Steenhuis, m.steenhuis@solidez.nl

Het Stadsatelier
Harnjesweg 84
6706 AV Wageningen
tel: 0317 413377
email: stadsatelier@solidez.nl website: www.stadsatelier.nl