Creëren van Binnenuit – workshop

Pasteltekening Elske Hoen

Pasteltekening Elske Hoen

Breng inzichten en cadeautjes tevoorschijn die je helpen op je levenspad

Donderdag 15 maart

In deze workshop kun jij zelf ervaren hoe je via het tekenen met pastelkrijt meer inzicht krijgt in je eigen functioneren en daar zelf veranderingen in kunt aanbrengen. Zo wordt het tekenen een weg van persoonlijke ontwikkeling.

Van binnenuit creëren met de seizoenen als inspiratie

De beweging van de seizoenen en het verbinden daarmee, is voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Zowel in mijn eigen tekeningen als in het werken als kunstzinnig therapeut met mijn cliënten.

Vanuit de stemming van een bepaald moment in het jaar, breng ik intuïtief tastend en voelend een sfeer van kleuren op mijn papier. Dan weet ik nog helemaal niet wat er uiteindelijk zal ontstaan. Ik ga op weg zonder einddoel, zonder beeld in mijn hoofd, omdat dat de meeste vrijheid geeft in het creëren.

Al spelend met kleuren, licht en donker, begrenzend en weer vervagend, komt er op een gegeven moment iets uit de tekening naar mij toe. Als dat goed voelt, als dat in mij iets raakt, dan werk ik dat stukje bij beetje verder uit. Het beeld kan uiteindelijk abstract of figuratief zijn.

Het is een proces van stap voor stap creëren van binnenuit. Daardoor komen er inzichten en cadeautjes tevoorschijn, die mij veel over mijzelf leren. Met deze inzichten en cadeautjes kan ik vervolgens dingen in mijn dagelijks leven veranderen.

Ben je benieuwd hoe dit werkt? En wil je het zelf eens ervaren?

Dat kan!

Op donderdag 15 maart geef ik in de Binnenplaats in Ede een workshop Creëren van Binnenuit.

De workshop vindt plaats van 9.30 tot 14.30 uur.

Jouw investering voor de workshop bedraagt 75 euro, inclusief materialen, een heerlijke lunch en een werkboekje.

Meer informatie over deze workshop vind je op:
https://www.vitaalkunst.nl/binnenplaats

Direct aanmelden kan via deze link:
https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=1743&p=30772
Bellen kan ook: 0317-412996.

NB. Voor al mijn activiteiten geldt dat je geen ervaring met tekenen of schilderen hoeft te hebben.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijke ontwikkeling, Tekenen & Schilderen, Workshop met de tags . Bookmark de permalink.