Cursus Argentijnse Tango

Argentijnse Tango in Wageningen.

In Wageningen kunt u de Argentijnse Tango leren dansen!
Argentijnse Tango is de prachtige dans van passie, elegantie en plezier die je de zorgen van de dag laat vergeten en in contact brengt met jezelf en je partner.
“Blijf vooral jezelf! De basis van de tango is niet moeilijk te leren” zegt Petra Leenknegt die samen met Rob de Jongh de lessen verzorgt.

De lessen zijn gezellig en effectief, al na de eerste gratis les dans je.
“Al na een paar lessen kun je gemakkelijk variëren met een aantal eenvoudige basisfiguren en hiermee al heel veel plezier beleven met je danspartner”.

De Argentijnse Tango kenmerkt zich door harmonische bewegingen die geïmproviseerd kunnen worden. Je kunt samen met je danspartner oneindig variëren en dat maakt de Tango een mooie dans die nooit gaat vervelen.
Er worden wekelijks lessen gehouden op de dinsdagavonden. Vanaf de eerste les kun je al dansen, na enkele lessen kun je naar een salon, bijvoorbeeld naar de salon op de vierde vrijdagavond van de maand in de Wilde Wereld in Wageningen. Dansers uit de wijde omgeving komen hierheen.

Bij Rumah Kita late we ook de oudjes meegenieten van ons begin van een Argentijns Tango-avontuur!
De cursus start met een gratis proefles Argentijnse Tango op dinsdagavond 16 oktober om 19:00 uur in Rumah Kita, Plein 15 augustus 1, Wageningen (Ingang tegenover van Uvenweg 36)
Handig in Wageningen: de docenten spreken Engels, Duits en natuurlijk Nederlands.

Meer informatie via de infolijn 06-53204363 of kijk op www.tangowageningen.nl