Cursus planten tekenen | Najaar 2019

Cursus planten en bloemen tekenen naar de natuur July Leesberg Wageningen

Ben jij ook zo lekker aan het rennen? Houd je je graag bezig met de natuur, maar het komt er nooit van? Zou je je hoofd wel eens even helemaal stil willen zetten? Geef je dan op voor deze cursus Planten Tekenen.

In zeven lessen leer ik je vertragen door planten en bloemen te tekenen. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat stil. In  mijn lessen help ik je je creatieve bron aan te boren. Waardoor je concentratie vergroot, en je na deze korte cursus uitstekend planten en bloemen kan tekenen.

Je zult merken dat deze manier van werken ook op andere gebieden je creativiteit vergroot.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op woensdag van 10 tot 12 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om aan de lessen deel te nemen. Je krijgt veel persoonlijk begeleiding. Tijdens de lessen is het stil, de zachte muziek op de achtergrond helpt je bij je concentratie. In de stilte krijgt jouw creatieve talent de kans om tot zich te ontplooien.

Om je op te geven of om informatie te vragen stuur je een mail naar info@julyleesberg.nl. Vermeld als onderwerp: ‘opgave ‘cursus planten tekenen’.

Data: 4 en 18 september, 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november
Tijd: woensdag om de twee weken van 10 tot 12 uur
Prijs: 225 euro, studenten 200 euro
Informatie: July Leesberg,
info@julyleesberg.nl
Locatie: Nolensstraat 3, Wageningen