Cursus Tekenen/schilderen op de Steenfabriek

cursus-tekenen-schilderen-wageningenCursus Tekenen/schilderen op de Steenfabriek bij Yvonne van Woggelum

In mijn atelier op de steenfabriek ‘De Bovenste Polder’ in Wageningen geef ik aan kleine groepen in een prettige en rustige sfeer teken- en schilderles aan starters en aan mensen met ervaring.

Wat kan je verwachten? Er kan gewerkt worden met verschillende materialen (geen olieverf). Er wordt gekeken naar vorm en compositie in de onderwerpen waar je eigen belangstelling naar uitgaat. Er wordt uitleg gegeven aan de betekenis van symbolen en gebruik van kleur. Ieder schilderij vraagt om een eigen aanpak, een abstract werk vraagt een andere opbouw dan een realistisch schilderij. Zo kunnen er verschillende schilderstechnieken worden geleerd. Er wordt vrij gewerkt met of zonder voorbeelden. Er kunnen thema’s bedacht worden, dit kan individueel of met de groep worden opgepakt. Bij mooi weer bestaat ook de mogelijkheid om buiten te schilder en te tekenen in de uiterwaarden of rondom te steenfabriek.

De cursus vindt plaats op maandag en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur,  1 x per 2 weken. Kosten zijn voor 3 uur 22,50 euro (incl. koffie en thee, excl. materialen) Wil je een proefles, dan is de eerste les gratis.

Bel gerust voor meer informatie op tel. 0317-615820 of 06 22070000

Of stuur een mailtje naar: yvonne.van.woggelum@planet.nl
www.yvonnevanwoggelum.nl