Je kan nog meedoen met Planten Tekenen | Voorjaar 2022

toverhazelaar ©julyleesberg

Je kan je nog aansluiten bij de cursus Planten Tekenen voorjaar 2022, tegen gereduceerd tarief. De lessen zijn om de twee weken op dinsdagmiddag van 14 tot 16 uur in mijn atelier. De cursus is al van start gegaan, maar er zijn nog zes lessen te gaan. Hier kan je je voor 1 februari nog aanmelden.

In komende zes lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te gaan zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat stil. In mijn lessen help ik je je creatieve bron aan te boren. Waardoor je concentratie vergroot, en je na deze korte cursus uitstekend planten en bloemen kan tekenen.

Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om aan de lessen deel te nemen. Tijdens de lessen is het stil. In de stilte krijgt jouw creatieve talent de kans om zich te ontplooien.

Data: 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april. Uitloopdagen 26 april, 10 mei en 24 mei. Houd de uitloopdagen vrij vanwege mogelijke noodzakelijke aanpassingen. Als de coronaregels de lessen in het atelier onmogelijk maken, gaan de cursussen niet door.

Opgeven: invulformulier cursus Planten Tekenen

Gereduceerd tarief: 190 euro, studenten 170 euro
Informatie: info@julyleesberg.nl, https://www.debloeikalender.nl/tekencursus

Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

July Leesberg