Een nog betere fotograaf worden

‘Je wilt graag van je passie je beroep maken… iedereen vind het leuk en vraag je om een foto van ze te maken. Maar als je er wat voor wilt vragen dan haken ze af? Dan wordt het tijd om meer te doen aan het verbeteren van je fotografie bedrijf.’

 

Award Winning fotografie

award winning fotografie

Award winning fotografie

Als fotograaf maakt hij het verschil door altijd een stapje verder te gaan. De foto hierboven is daar het bewijs van; een award-winning bruidsfoto. Wil jij ook verder komen met je fotografie bedrijf dan kan Arvid je daarbij helpen. Je kan niet alles uit boekjes halen, een ervaren fotograaf helpt je daarbij.

Jouralistieke fotografie

Arvid is in 2006 begonnen en heeft die jaren een groei meegemaakt die hij graag wilt delen. Begonnen met een studio in de binnenstad van Wageningen met alle soorten fotografie die voorbij kwam. Sinds 2012 gaan specialiseren in bruidsfotografie en fotografeert nu trouwerijen en (af en toe) gezinnen op een journalistieke manier.

Fotografie - bruidsfoto

Prachtige bruidsfotografie door Arvid

Coachingstraject

Na het inventariseren van de wensen wordt er een plan gemaakte het aangepakt gaat worden. De eerste sessie begint met minimaal 2 uur coaching. De zakelijk en fotografische basis moet goed zijn een daar vanuit wordt verder gewerkt. Verschillende punten worden belicht zoals;

  • Branding
  • Marketing
  • Doelgroep
  • Fotografiestijl
  • Portfolio review
  • Bruiloft reviews
  • Sales
  • En alle persoonlijke aandachtspunten worden gehandeld

Iedereen heeft weer een andere behoefte en het traject wordt persoonlijk aangepast. Meestal 1 tot 2 sessies van 2 uur per maand zorgen voor een doorlopende groei van jouw trouwfotografie.

Ge├»nteresseerd… neem contact op met Arvid.


Bekijk hier de bruidsfotografie van Arvid.

Meer informatie kan je verkrijgen op de website voor Fotografie coaching.

Dit bericht is geplaatst in Cursus / Les, Fotografie & Video, Workshop. Bookmark de permalink.