Healing Song Cirkel

Een interactieve belevingsworkshop! Je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. Elk apart zijn ze al heel krachtig, maar samen…. In deze workshop mag je jouw wens voorleggen en krijg je antwoord in de ‘droomtijd’. Een Healing Song Cirkel geeft inzicht, heling en maakt bewust. Ervaar de verbinding!

storytelling

Eerst nemen we je mee in een geleide meditatie, waarin we na verloop van tijd ook onze stem inzetten. Dit is een manier om de deelnemers met elkaar te verbinden en af te stemmen op elkaar en de aarde.
Elke deelnemer onderzoekt daarna in zichzelf welke healing hij wil ontvangen, en welk woord daarbij hoort. De volgende stap is dat elke deelnemer één voor één de krachten van de hele groep mag inzetten om zijn wens te beantwoorden door te zingen en te trommelen.
Een Healing Song wordt vaak in de droomwereld (de 5e dimensie) ervaren. Dit is wat de Native Americans de droomtijd noemen. Een Healing Song ervaring geeft inzicht en heling.

Data: 7 november 2017, 12 december 2017. Of kijk in de agenda voor de eerstvolgende Healing Song Cirkel of meld je aan via het contactformulier.

Locatie: Witte Wind, Morel 9 Wageningen
Bijdrage:  € 15,00

20141109_161614Kijk ook eens naar Witte Wind op facebook.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding / Bedrijfsuitje, Workshop. Bookmark de permalink.