Sjamanistische workshops en retreats – Witte Wind

In de natuur voel je je ontspannen. Je verbinden met de elementen, de zon, de aarde, de bomen, planten en bloemen, de dieren, een beekje of rivier, de regen en de zee is een ervaring die je dicht bij jezelf brengt. Als je je bewust  verbind met de elementen sta je open voor de helende kracht van de natuur. Je valt samen met wat er is en je ontspant. De trilling en het geluid van drums brengen je nog dieper in je lichaam en zorgen voor een diepe ontspanning.

Drumcirkel
In den drumcirkel stem je op elkaar en bouw je samen een ritme op. Je ervaart de transformerende kracht van de drum.
We maken eerst een medicijnwiel van edelstenen en kristallen. Met de geur van salie openen we een cirkel en maken we een vuur. We verbinden ons met de elementen door de windrichtingen aan te roepen. In een sjamanistische drumcirkel stem je op elkaar af en bouw je samen een ritme op. We spelen op de sjamanendrum, pow-wow, djembé, rainstick, fluit, ratels en andere oer-instrumenten. 

Opgaven en info: Zie de website van Witte Wind voor data.
Mocht je een eigen groep hebben en graag een keer een drumcirkel organiseren, bel of mail ons dan om te overleggen. Per email of telefoon 06-54686032 (Jan-Willem).

Met wie: Jan-Willem ter Balkt is een sensitief natuurmens, verbonden met de natuur  en een ervaren ceremonie begeleider. Hij verstaat de kunst om van hart tot hart te communiceren, waarbij taal niet nodig is. 

Healing Song Cirkel
Een echte belevingsworkshop met de klank en intentie van de stem! Je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. In deze workshop mag je jouw wens voorleggen en krijg je antwoord in de ‘droomtijd’. Een Healing Song Cirkel geeft inzicht, heling en maakt bewust. Ervaar de verbinding!

Opgave en info: www.wittewind.com
Bij wie: Caroline Sleurink is een gevoelige en krachtige vrouw die de healing song cirkel met een warm hart begeleid.
Vergoeding:  15 euro
Data:  Zie de website voor de data: Agenda Witte Wind.
Bij voldoende deelnemers (min 4) wordt een datum in overleg gepland. 

storytelling

Shamanic Retreat
Een dag voor jezelf, om jezelf op te laden aan de natuur. Je te verbinden met de elementen en je eigen hart te voelen. Eigenlijk gaat het allemaal vanzelf, gewoon omdat je in de natuur bent op deze speciale magische plek met de steencirkel.  Maar we helpen je met meditaties en oefeningen om naar binnen te gaan en te voelen wat daar leeft en wat er wel of niet wil zijn. Het lopen van het spiraal-labyrint helpt je om verder te verdiepen.
In de despacho ceremonie kun je je intenties om los te laten of te manifesteren vorm geven.
De prachtige inspirerende en magische plek in het bos van de Kattenberg in Twente wil je graag verwelkomen en ontmoeten.

Workshop van 10.00 – 17.00
Vergoeding: 99 euro
Data: zie website www.Wittewind.com


Met wie: Jan-Willem en Caroline begeleiden de workshop. Zij delen hun leven en werk met elkaar in liefde voor elkaar, hun gasten en de natuur.

Kijk ook eens naar Witte Wind op facebook.