Mindfulness (MBSR/CT) Training Volwassenen

Drukte in je hoofd, gepieker, stress?

Mindfulness training kan je helpen!

Mindfulness training, voor keuzes met aandachtVanaf zondagavond 13 januari 2019, start ik weer een mindfulness training voor volwassenen in Yogacentrum Suniya.

Tijdens deze achtweekse mindfulness training leer je technieken die je kunnen helpen om beter om te gaan met alles wat er op je afkomt. Door mindfulness leer je jezelf, je gewoontepatronen en je valkuilen beter kennen. Je wordt je meer bewust van je gedachten en gevoelens en leert om er op een gezondere manier mee om te gaan. Door je aandacht te richten op het hier en nu en uit de maalstroom van je gedachten te stappen, komt er ontspanning. Zo kun je leren volledig aanwezig zijn van moment tot moment en met aandacht keuzes te maken die bijdragen aan je eigen welzijn en dat van anderen.

In de lessen is er ruimte voor oefeningen, vragen en uitwisseling van ervaringen. Je krijgt iedere week oefeningen mee naar huis om thuis te oefenen en op die manier nieuwe gewoonten aan te leren.

Als je het fijner vindt om individueel les te krijgen, dan kan dat natuurlijk ook. In overleg kunnen we dat inplannen, evt. ook bij je thuis.

Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4, Wageningen

Data: 8 zondagavonden vanaf zondag 13 januari 2019, met een optionele stiltedag, in te plannen na de training

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Kosten: 300 euro bij aanmelding voor 1 december, daarna 330 euro. Incl. BTW, werkboek en audiobestanden.

Vanaf dinsdagmiddag 15 januari starten er ook weer mindfulness kindertrainingen, in de leeftijdsgroepen van 5-7 jaar en 8-12 jaar.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je me mailen, bellen of appen:

Silvie Walraven

silvie@sem-onderwijsvoorhethart.nl

Mob. 06-33013975

www.sem-onderwijsvoorhethart.nl