Naailes Wageningen

Wil jij graag je eigen kleding maken? Of doe je dat misschien al, maar wil je tips & tricks om het nog beter te kunnen?

Bij Nanine’s naaiatelier in Wageningen ben je van harte welkom voor naailes en workshops. De groepjes zijn klein zodat er voor iedereen voldoende aandacht is.

Er zijn vier naaimachines (o.a. van het merk Bernina) en twee lockmachines aanwezig. Verder beschikt het atelier over een grote kniptafel en de nodige fournituren, zoals scharen, linialen, kleermakerskrijt etc. Patronen uit La Maison Victor, Burda Style en Knipmode mag je tijdens de les overnemen, of je neemt een eigen patroon mee. Er is voldoende patroonpapier dat je kunt gebruiken.

Naailessen

De naailessen worden wekelijks op maandagavond, woensdagochtend en woensdagavond gegeven, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen. Zowel op maandag- als woensdagavond duurt de les van 19:00 uur tot 20:30 uur, op woensdagochtend is de les van 9:30 uur tot 11:00 uur. Privéles is ook een mogelijkheid. Houd de website in de gaten voor nieuwe lesmomenten. En bel of stuur mij gerust een e-mail voor meer informatie of andere aanvragen: naninegieles@hotmail.com

Ik geef de lessen op de ruime en gezellige zolder van mijn woning aan de Nijlantsingel 21 in Wageningen. De eerste les geldt als proefles en is gratis (dit geldt niet voor privélessen). Ik bied een lespakketje aan van 6 lessen voor 90 euro inclusief BTW. Als de lessen op zijn, kun je opnieuw 6 lessen aanschaffen. Stof voor je eigen project en alle fournituren die hiervoor gebruikt zoals garen, knopen, ritsen en vlieseline, zitten niet in de leskosten inbegrepen. Wel kun je gebruik maken van de naaimachine’s, lockmachine’s, patroonpapier en ‘algemene’ fournituren (zoals scharen, kleermakerskrijt, linialen, etc.). In mijn atelier is er bovendien de mogelijkheid om fournituren aan te schaffen.

Contact

Wilt u meer informatie of op de hoogte blijven van de activiteiten van Nanine’s naaiatelier? Kijk dan op mijn website: www.naninesnaaiatelier.nl en like mijn pagina naaileswageningen (facebook) of naaileswageningen (instagram).