Open kinderatelier en kinderfeestjes

Open kinderatelier
Op woensdagmiddag biedt het Stadsatelier allerlei leuke creatieve activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar, zoals schilderen en tekenen, mozaïeken, werken met stoffen, textiel verven en maskers maken. Ook werken we met klei, speksteen, papier maché en collage.
Wekelijks is het een verrassing wat het thema wordt. We stemmen af op de seizoenen en feestdagen en op de wensen en mogelijkheden van de groep.

Openingstijden
Woensdag van 14.00 – 16.00 uur
Leeftijd van 6 tot 12 jaar
Kosten €1, – per keer
Strippenkaart €5, – voor 6 keer

Creatief kinderfeestje
Het is ook mogelijk in het Stadsatelier je verjaardag creatief te vieren. Er zijn verschillende technieken waarin gewerkt kan worden, afhankelijk van je leeftijd. Wat denk je van tekenen en collages, geluksamuletten van speksteen of, voor de oudere kinderen, kleurrijke mozaïekjes maken? Ook andere ideeën zijn in overleg eventueel mogelijk. Voor limonade, koekjes en chips wordt gezorgd.

De feestjes worden georganiseerd voor groepen tot maximaal 12 kinderen en duren ongeveer 2 uur. De kosten zijn €100 voor een middag. Bij meer dan 10 kinderen komt er €10 per kind bij. Voor informatie kun je contact opnemen met Dianne Leussink, dianne.leussink@welvada.nl

Het Stadsatelier
Harnjesweg 84
6706 AV Wageningen
tel: 0317 413377
email: stadsatelier@welvada.nl
website: www.stadsatelier.nl

Categorieën Kinderen