Passie en Talent workshops in Klooster, open inschrijving 2017

Workshop passie en talentInspiratieworkshop Passie en Talent

Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’ en kan u werkinhoudelijk excellente kwaliteit geven. Talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in de toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Het geeft ook enorm veel plezier. Uw eigen ideeën en ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een krachtig nieuw proces van ontdekken. U ontwikkelt nieuwe bewustwording, een andere mindset die u activeren en energie geven.

Passie biedt ruimte voor andere ideeën en nieuwe perspectieven. Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Tijdens deze dagen laat u even los wat u aan het doen bent en maakt u kennis met actieve werkvormen die uw (verborgen) passie en talent aanboren en hoe u deze in zou kunnen zetten in uw leven.

U maakt een prachtige reis vanuit ‘onderzoeken’, ‘ontdekken’, ‘loslaten’, ‘creëren’, ‘verdiepen’, verbinden’ en tot slot ‘ankeren’.

Werkvormen:
De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen u uit om te ontdekken en verdiepen. Uit proberen als proces kan verrijkend werken en levert energie op. Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, spel, beeldende kunst en literatuur.

Inspiratiebronnen worden aangeboord en de stilte van het klooster kan u mooie inzichten opleveren. Het programma raakt aan uw eigenheid. U hoeft niet creatief te zijn om deze workshop te volgen.

Uitgangspunt
Het uitgangspunt is dat een ieder ‘out of the box’ kan denken en veelal creatiever is dan verwacht. Het zien en ontdekken van nieuwe mogelijkheden. ‘Go with the flow’

Accomodatie: In het prachtige Dominicanenklooster in Huissen ervaart u zowel vaart als verstilling. De bankjes in de prachtige kloostertuin met haar oude rode beuk een heerlijke plek. Je overnacht op een kamer en de maaltijden met de andere deelnemers gaan in het ritme van het kloosterleven.

Data 2017:

Vrijdag 10 februari 19.00 tot zondag 12 februari 16.30
Zomer vrijdag 30 juni 10.00 tot zondag 2 juli 16.30
Najaar vrijdag 15 september 10.00 tot zondag 17 september 16.30 of
Najaar woensdag 29 november 10.00 tot vrijdag 1 december 16.30

Kosten inkomen afhankelijk, circa € 299 inclusief programma, overnachtingen, maaltijden, koffie/thee en materialen.

Maatwerk of  incompany

Deze workshop kan op maat worden toegepast of als incompany traject worden aangeboden. Neem gerust contact op voor meer informatie of telefoon 0317 316801. Ik denk graag met u mee.