Workshops met speksteen of klei, de Sterrenreis, creatieve kinderfeestjes

La Faye. Kindercoach en ouderbegeleiding

& Beeldende workshops. Wageningen

 

 

Speksteen workshops voor ouder en kind.

Er zijn ook Speksteen workshops voor volwassenen. Deze zijn ook zeer geschikt voor jongeren!

In de schoolvakanties  kun je in mijn atelier lekker met je handen komen werken. Het is helemaal niet moeilijk. Je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Er worden verschillende workshops aangeboden. Je kunt een hanger, beeldje of knuffelsteen van speksteen maken. Verder bied ik ook andere workshops aan: met klei of ander materiaal aan, bv. een droomeiland maken van klei, takjes, schelpen of een krachtstok. Kies de workshop die je aanspreekt. Let op de minimum leeftijd.

Lees verder speksteen workshops en andere creatieve workshops

Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

Creatieve Tovertijd, kinderen 9 t/m 12 jaar

Ontdek jouw schatten spelenderwijs. Met spel, verhalen en creatief werken op jouw manier. Wat vind je leuk, wat zijn jouw talenten?

Ik lees een verhaal voor, je doet een spel. Je bent lekker creatief bezig met natuurlijke materialen. Langzaam vullen je handen je creatieve schatkist en/of verwonderboek met wat je ontdekt over jezelf. Bij de proefles maak je een schatkaart, die helemaal gaat over jou!

5 donderdagmiddagen, 1x per maand. Ik vind het leuk als jezelf met ideeën komt voor creatieve materialen.

Lees verder speciale workshops kinderen

Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

Talentgerichte, creatieve en natuur-rijke cursus voor kinderen ‘De Sterrenreis’

Wat is de Sterrenreis? Een ‘reis naar de ster in jezelf’… een creatieve, talentgerichte en natuur-rijke ontdekkingsreis, waarbij kinderen vanaf 8 jaar op zoek gaan naar vragen als: – wie ben ik? – wat kan ik? – wat wil ik? We gaan veel op pad buiten in de natuur.

Voor alle boze, verdrietige, stille. onzekere, gevoelige, onrustige of bange kinderen die het verlangen hebben te gaan stralen als een ster. Ontdek je unieke zelf en laat zien wie je bent. Lees verder Sterrenreis

De ‘Sterrenreis’ is gebaseerd op het boek ‘de Sterrenplukmachine’ van Gerdien Jansen (www.desterrenplukmachine.nl). Een sfeervol en liefdevol boek waar vier personages, gekoppeld aan de vier elementen aarde, water, vuur en lucht, elkaar ontmoeten en leren kennen. De kinderen zullen ook kennis met ze maken en gaan ontdekken welke talenten van ieder personage bij henzelf past. Ze leren veel over zichzelf en ontdekken wat hun dromen en wensen zijn. Ik wijs af en toe de weg, nodig uit om eigen keuzes te maken en hierop te vertrouwen, ga met de kinderen naar buiten en ontdek wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Thuis werken de kinderen, deels samen met een ouder, in hun werkboek en lezen het boek.

Creatieve kinderfeestjes

Atelier La Faye verzorgt ook creatieve kinderfeestjes op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdagmiddag in het atelier (evt. bij de jarige thuis). Wat kun je komen doen? Zie ook kinderfeestje

  • een dromenvanger maken
  • een krachtstok/steen maken
  • schatkistje versieren
  • een totempaal van klei of karton maken
  • een hanger/beeldje of knuffelsteen maken van speksteen

In overleg en afhankelijk van de leeftijd stel ik het programma samen. Ik werk grotendeels met natuurlijke materialen. Heeft je kind zelf een idee dan hoor ik dat graag. Bel me voor de mogelijkheden 06-40499397 (Femke Delen).

Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Voor individuele begeleiding zie kindercoach