Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes Wageningen

Beeldend atelier kinderen speksteen. Start dinsdag 2 okt.

Speksteen workshops in de schoolvakanties. Ook ouder-kind workshops. Wageningen

Creatieve kinderfeestjes

Speksteen workshops voor volwassenen starten vanaf oktober.

In de schoolvakanties  kun je in mijn atelier lekker met je handen komen werken. Het is helemaal niet moeilijk. Je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Er worden verschillende workshops aangeboden. Naast het maken van een amulet of sieraad van speksteen, een beeldje of knuffelsteen (ouder-kind workshop), kun je je eigen droom eiland maken van klei, takken, stenen, schelpen. Er is voor elk wat wils in de leeftijd van 5-15 jaar. Kies de workshop die je aanspreekt. Let op de minimum leeftijd. Ontdek de kunstenaar in jezelf!

http://lafaye.nl/workshopskinderen/schoolvakanties.html

Datum: wo. 24 okt en vr 26 okt 10-12u. en 14-16u.
Kosten: E15,-
Locatie: Atelier La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen
Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

Nieuw * beeldend atelier speksteen op dinsdagen* Nieuw

Start dinsdag 2 okt 15.30-16.45u. Vervolg: 16 okt, 13 nov en 27 nov. Kosten: E50,- Kom je 4x dan krijg je een steen van ongeveer 1,5 kg. kado om te bewerken. Losse lessen in overleg mogelijk als er ruimte is.

Creatieve kinderfeestjes, informeer naar de mogelijkheden.

Atelier La Faye verzorgt ook creatieve kinderfeestjes op woensdag, donderdag of zaterdagmiddag in het atelier (evt. bij de jarige thuis). Wat kun je komen doen? Zie ook kinderfeestje

  • een dromenvanger maken
  • een krachtstok/steen maken
  • schatkistje versieren
  • een totempaal van klei of karton maken
  • een hanger/beeldje of knuffelsteen maken van speksteen
  • een dierenmasker maken

In overleg stel ik het programma samen. Ik werk grotendeels met natuurlijke materialen. Heeft je kind zelf een idee dan hoor ik dat graag. Bel me voor de mogelijkheden 06-40499397 (Femke Delen).

Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Voor individuele begeleiding zie http://lafaye.nl/kindercoach.html