Klank en klankschalen- workshops en concerten – Witte Wind

KLankconcert in praktijk

De klank van klankschalen brengen je in een diepe staat van ontspanning en meditatie. Je valt helemaal samen met je lichaam alsof je bijna slaapt, maar toch alert en bewust bent. Dit geeft je lichaam de rust en verkwikking die het af en toe nodig heeft. Als je meer en dieper wilt ontspannen is een workshop of concert een echte aanrader.

Reacties  deelnemers:
Janna:  ‘Ik was helemaal weg; heb een soort reis gemaakt. Ik was bij de zee en de golven, en kon me er helemaal door laten meenemen. Ik werd helemaal blij; wat voel ik me nu ontspannen’.
Hugo: ‘Ik ben zo ontspannen en diep in mijn lichaam gekomen. Ik ben blij dat ik nu een kop thee krijg om weer helemaal in het ‘hier en nu’ te komen.  Het was weldadig.’

Klankconcert: om de klanken te ervaren en te beleven, puur voor de ontspanning.
Voor wie:
Mensen die behoefte hebben aan ontspanning. Mensen die behoefte hebben om het jachtige leven even achter zich te laten en tijd en ruimte voor zichzelf te ervaren.
Mensen die veel in hun hoofd zitten en tijd voor zichzelf willen.
Wat levert het je op: Ontspanning, tijd en ruimte voor jezelf, meer lichaamsbewustzijn. Voelen  en weten waar je zelf ‘zit’.
Vergoeding: 20 euro
Data: Kijk op de website van Witte Wind. Of organiseer zelf een klankconcert voor je vrienden of familie. Mail of bel ons dan om te overleggen. (06-54686032)

Workshop ‘Spelen met klanken’. Een dag om zelf de klankschalen te ontdekken en samen te spelen en met elkaar te oefenen wat het effect is van klankschalen op je lichaam.
Voor wie: Mensen die het leuk vinden om zelf met klankschalen te spelen, en te ontdekken wat het met ze doet. Mensen die misschien zelf klankschalen willen aanschaffen of dit al hebben gedaan.
Wat levert het je op: Ontspanning, tijd en ruimte voor jezelf, meer lichaamsbewustzijn. Voelen  en weten waar je zelf ‘zit’.
Weten hoe klankschalen werken, een basis gelegd voor het leren werken in afstemming met jezelf en met de ander. Leren dat elke klankschaal een eigen toon en vibratie heeft die veel impact heeft op het lichaam en de energie van mensen.
Workshop van 10.00 – 16.00.
Vergoeding:
79 euro
Data: Bij voldoende deelnemers (min 4. max. 6) wordt een datum in overleg gepland.

Met wie: Jan-Willem ter Balkt is een sensitieve klanktherapeut en ervaren begeleider. Hij verstaat de kunst om van hart tot hart te communiceren, waarbij taal niet nodig is.
Bij klankconcerten speelt Jan-Willem samen met Caroline Sleurink. Zij is levenscoach en klankspeler.

Opgave en info: 06-54686032 (Jan-Willem) of info@wittewind.com

Kijk ook eens naar Witte Wind op facebook, voor meer data en info.