Wil je (leren) tekenen, schilderen, zeefdrukken, monoprinten  ………, maar heb je geen zin of gelegenheid om aan bepaalde tijden vast te zitten?

Atelier voor creatieve technieken “de 7 Zusters”

Markt 19 6701 CX Wageningen www.theavos.nl info@theavos.nl 0641182610

Door middel van oefeningen, technieken, wisselende thema’s en ideeën, gaan experimenteren en creatief aan de slag. Ideaal voor mensen die het nog wat spannend vinden of willen kennismaken met creativiteit.


Maandagochtend om de week van 9.00-12.00:

Marieke Scheigrond geeft teken -en schilderles, een uitdaging om je werk op een hoger plan te brengen, met verschillende thema’s en opdrachten.

Henny Hovestad en Thea Vos verzorgen de andere maandagochtend lessen, aan de hand van een uitgebreid onderzoek en door middel van verschillende technieken word je begeleid naar het ontwikkelen van een eigen creatief handschrift, daarbij krijg je ook huiswerkopdrachten.

We werken met lesblokken van 3 uur per keer.

Open atelier:

maandagmiddag tussen 13.00-15.00

dinsdagochtend 9.00-12.00

dinsdagmiddag 13.00-15.00

dinsdagavond 19.00-21.30.

Vrij schilderen, waarbij je begeleid wordt met je eigen thema en wensen. Of schilderen met experimentele en/of traditionele technieken, voor beginners en gevorderden, waarbij je werkt met verschillende technieken als bv. collages gecombineerd met acrylverf of alleen schilderen met olie- /acryl- of aquarelverf. Er wordt niet volgens een klassikale methode gewerkt, maar ieder wordt begeleid op zijn of haar niveau, waarbij je steeds een stapje verder gaat.

Per keer kun je een nieuwe datum afspreken, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je komt en hoelang, je betaalt per uur. Het lesgeld bedraagt € 8,- per uur (studenten etc. € 5,-), inclusief materiaal, exclusief schildersdoek ( eventueel in het atelier te koop).


Naast de lessen zijn er ook mogelijkheden voor bv. familie-, bedrijfs-, teamworkshops in het atelier of op locatie.

NB

Nadere informatie verschijnt op de site: www.theavos.nl

Dit bericht is geplaatst in Tekenen & Schilderen. Bookmark de permalink.