Workshop Presenteren & beeldend vertellen

Weekend ‘De Kunst van het Presenteren’; inspireren, overtuigen en verbinding met uw publiek.

Workshop presenteren door HJenriëtte de Graaf
In deze workshop presenteren gaat u zelf aan de slag met beeldend vertellen en authentiek presenteren. U neemt uw  publiek mee te nemen in de wereld van de verbeelding en hoe uw publiek te boeien. U leert te inspireren of te overtuigen met uw verhaal. U gaat tevens op zoek naar verbinding met uw eigen verhaal vanuit uw eigen drijfveren en bron.

Inhoud  

In deze workshop gaat u zelf aan de slag met beeldend vertellen en presenteren. De basis van vertellende vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde. U leert middels improvisatie uw presentatie naar uw eigen hand te zetten, interactie met uw publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken. Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. U gaat op zoek naar verbinding met uw eigen verhaal vanuit uw eigen drijfveren. Uw eigen fantasie, creativiteit en durf boordt u aan.

Resultaten

  •  U kunt verhalen gebruiken als beeld, om ‘aan te raken’, om iets onder de aandacht te brengen, te verduidelijken of om een toekomst perspectief te schetsen.
  •  U weet ontspannen te spreken en uw publiek te boeien, te inspireren, interactie op te bouwen.
  • U weet te overtuigen of uw impact te vergroten.
  • U weet te improviseren, uw presentatie naar uw eigen hand te zetten.
  • U presenteert  authentiek en vertelt uw eigen verhaal vanuit uw eigen drijfveren en bron.

Vorm

Er wordt met de hele groep, individueel en in kleinere groepen gewerkt. Naast improvisatie en fantasietraining wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. Rekwisieten, beeldende kunst, spel, kleurgebruik en stilte kunnen inspiratiebronnen zijn die in de geheel verschillende werkvormen gebruikt zullen worden. Voorbereiding en ervaring is niet nodig.

 Voor wie

Voor een ieder die zich aangesproken voelt tot het presenteren en vertellen, beroepsmatig of in eigen kring. Geschikt voor managers, adviseurs, docenten, zzp-ers, voorgangers, studenten en particulieren.

Uitgangspunt

Deze workshop vraagt om durven fantaseren. Fantaseren is loslaten, associaties durven maken. Creatief zijn vraagt om vertrouwen en onderling respect. Deze sfeer vormt het uitgangspunt van deze workshop.

Praktische informatie

Weekendworkshop in het prachtige Dominicanen klooster nabij Arnhem van vrijdagavond 29 januari 19.30 tot zondag  31 januari 16.30

Kosten: inkomensafhankelijk, circa € 279,- / € 329,- incl. overnachtingen en maaltijden.

Opgave  het Dominicanen Klooster in Huissen

Docent, Inspirator : Henriëtte de Graaf  van ZILT theaterwerk. Zij verzorgt sinds 1999 met bevlogenheid en professie workshops en trainingen in het bedrijfsleven, bij overheden, maatschappelijke organisaties en het beroepsonderwijs. Uit de pers: ‘Al jaren een schatkamer met een krachtig en inspirerend aanbod’  & ‘ZILT zet mensen in beweging’ “Henriëtte de Graaf weet je mee te nemen op de meest fantastische reizen door de verbeelding. Een wereld vol verrassingen”. Lees meer recensies en pers.

Maatwerk of  incompany

Deze workshop kan op maat worden toegepast of als incompanytraject worden aangeboden. Neem gerust contact op voor meer informatie of telefoon 0317 316801. Ik denk graag met u mee.

Informatie
ZILT theaterwerk
Henriëtte de Graaf
0317 316801
info@zilttheaterwerk.nl
www.zilttheaterwerk.nl

Dit bericht is geplaatst in Cursus / Les, Dans, Theater & Beweging, Optreden, Schrijven & vertellen, Workshop. Bookmark de permalink.