Yoga Wageningen

yoga-wageningenYoga kan door iedereen beoefend worden. Door het oefenen van yoga wordt je meer bewust van het eigen lichaam en leer je het eigen lichaam beter te voelen. Het lichaam doorstroomt beter en wordt gezonder. Ook je concentratievermogen neemt toe. De yogales bestaat uit een combinatie van verschillende yogahoudingen en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. In yoga bepaal je zelf je mogelijkheden en grenzen. Dit maakt dat beginners kunnen instromen op ieder moment en yoga kunnen oefenen op een wijze die aansluit bij hun mogelijkheden.

Lessen

De yogalessen worden wekelijks op maandagavond en woensdagavond gegeven, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen. Er zijn vier groepen yoga: Op maandagavond 19.30 – 20.45 en 21.00 – 22.15. Op woensdagavond 19.30 – 20.45 en 21.00 – 22.15.

De lessen worden gegeven in de oefenzaal van Fysio Flex, Floralaan 77 in Wageningen. De eerste les geldt als proefles en kost acht euro. Lessen kunnen wekelijks gevolgd worden. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen.

De totale duur van een les is één uur en 15 minuten. Daarna drinken we een kopje thee. In de lessen doen we oefeningen uit de hatha yoga en andere vormen van yoga. Dat maakt dat de lessen gevarieerd en afwisselend zijn.

Informatie en opgave

Een proefles is altijd mogelijk en kost acht euro. De yogalessen worden verzorgd door Annemarie Wagemakers. Wilt u zich opgeven of meer weten, mail dan Annemarie.Wagemakers@gmail.com of kijk op www.yogawageningen.nl.

Behalve zin, gemakkelijke kleding en een badhanddoek/dekentje heb je niets nodig. Er zijn yogamatjes aanwezig. Graag tot ziens op de les.