Speksteen bewerken, meditatief boetseren, tekenen en schilderen

Speksteen workshops jongeren en volwassenen Wageningen

Je kunt zelf kiezen wat je gaat maken. Een hanger voor aan een ketting, een raamhanger, een beeldje….. Ik help je op weg. Speksteen is helemaal niet moeilijk om te bewerken. Je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Er zijn raspen, schuurpapier, schraapmesjes, een zaag en een boormachine aanwezig. Ik laat je zien hoe het werkt. Ook als je nog nooit iets van speksteen hebt gemaakt kun je meedoen. Lees verder http://lafaye.nl/workshopsvolwassenen/speksteen bewerken.html

Datum: 16 feb. 20 apr. 22 juni

Tijdstip: 13.30-16u. Kosten: E25,-Inclusief gereedschap. Exclusief steen (ter plekke te koop). In mijn atelier in Wageningen.

Op aanvraag plan ik voor een groepje van 4-6 personen een workshop speksteen bewerken in. Je bent dan 2,5- a 3 uur bezig met een steen. Bel me voor meer informatie: Femke Delen 06-40499397.

In de schoolvakanties bied ik ook ouder-kind workshops aan!

Meditatief boetseren, tekenen en schilderen voor volwassenen. In mijn atelier, bij dagbesteding of teambuilding.

Meditatief werken is het richten van je aandacht naar binnen, naar wat er leeft in jou op dat moment. Het is een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en te voelen hoe je erbij zit. Heb je het gevoel dat je wordt geleefd door je omgeving? En wil je daar meer grip op krijgen?

Door je aandacht naar binnen te richten en de handen in de klei het werk te laten doen ontstaat er een beeld onder je handen. Voelen, aanraken, ervaren, weerstand, onrust, innerlijke gedachten, het mag er allemaal zijn. Het gaat er bij meditatief boetseren niet om dat je een perfect kleiwerk stuk maakt. Het gaat om jouw verhaal, jouw ervaring, jouw handen die de klei vormen en waarin je je uitdrukt. Elke les start met een verhaal, gedicht, muziekstuk, meditatie waarna je handen in de klei gaan werken of je een tekening/schilderij maakt. We sluiten de les af met een korte uitwisseling van de ervaringen wie daartoe de behoefte voelt. Mocht je belangstelling hebben, geef het me door. Bij 4 personen starten de lessen.

Op dit moment geef ik bovenstaande lessen aan bezoekers van het Odensehuis te Wageningen.

Datum/tijdstip: in overleg

Kosten: Een strippenkaart E60,- voor 4 keer. Een losse les E17,50

Locatie: Atelier La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen
Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

Daarnaast is individuele begeleiding mogelijk voor kinderen&ouders, studenten, volwassenen. Praktijk La Faye begeleidt kinderen of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met je hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wil. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig lees verder. Via een PGB kan individuele begeleiding door La Faye mogelijk vergoed worden.