Beeldhouwen & keramiek

Beeldend atelier kinderen, workshops met speksteen of klei, creatieve kinderfeestjes

Beeldend atelier kinderen speksteen en klei Kom kleien of speksteen bewerken tijdens het beeldend atelier voor kinderen. Droom, geniet, maak met hart en handen. In mei vervolgt het beeldend atelier voor kinderen (vanaf 6 jaar) met … lees verder »

Cursus Keramiek

MAAK HET Werken met klei is een fijne manier om tot rust te komen en te ontstressen, terwijl je nieuwe vaardigheden leert. Je handen, verbeeldingskracht en wat simpel gereedschap zijn alles wat je nodig hebt om iets moois, nuttigs, … lees verder »

Meditatief boetseren, tekenen en schilderen volwassenen

Creatief en meditatief werken voor volwassenen Meditatief werken is het richten van je aandacht naar binnen, naar wat er leeft in jou op dat moment. Het is een moment om even tot rust te komen, te … lees verder »

Workshop “Persoonlijk kunstwerk”

2 afzonderlijke dagdelen met een tussenpose van minimaal 2 weken (i.v.m. drogen en bakken) Aan de hand van door u zelf meegebrachte foto’s gaat u een persoonlijk kunstwerk maken. Dagdeel 1: We starten met het verkennen … lees verder »

Workshop Intuïtief boetseren

Waarom moet je vooraf weten wat je gaat maken? Waarom moet het lijken op iets wat je al kent? Waarom moet het nut hebben wat je maakt? Workshop Intuïtief boetseren Laat alles los en leer dan … lees verder »

Atelier aan de Dijk

Creatieve workshops voor klein en groot Het atelier bevindt zich op zolder met prachtig uitzicht op de Dijk en uiterwaarden. De leiding is in handen van Mechteld Lureman van Atelier aan de Dijk. Er zijn diverse … lees verder »

Open ateliers in het Stadsatelier

Open ateliers Het open atelier is een werkplaats bij het Stadsatelier in Wageningen voor iedereen die redelijk zelfstandig aan de slag kan, met een beetje begeleiding. Je werkt op eigen niveau en ontmoet leuke mensen om … lees verder »