Teambuilding workshop

Teambuilding workshop met theater
Copyright ZILT versterkt

Teamspirit ervaren en bovenal vasthouden is belangrijk. Deze teambuilding workshop is voor teams en organisaties waar ‘neuzen dezelfde richting op moeten’, meer teamspirit ervaren mag worden of als inhoudelijke teambuilding in te zetten. Een workshop vol spelplezier.

Wat leeft er onder de medewerkers?
Het kan belangrijk zijn om collega’s op een ‘andere manier te ontmoeten’. Gehoord en gezien worden is wezenlijk om werkplezier te ervaren.

werkwijze
In deze teambuilding workshop wordt er aan één gemeenschappelijk beeld gewerkt, toekomstgericht vertrekkend vanuit ieders eigen perspectief of ervaring tot de organisatie of het bedrijf.
Theaterspelvormen, storytelling en ‘out of the box denken’ worden ingezet en creëren beweging.  De duur van de teambuilding is variërend van 5 – 7 uur, afhankelijk van de vraag opdrachtgever.

resultaat

  • Eventuele (complexe) processen na een  reorganisatie of veranderingsproces kunnen een plaats krijgen.
  • Heeft u met elkaar een gemeenschappelijk beeld gecreëerd,  toekomstgericht.
  • Collega’s heeft u door de verrassende werkvormen ‘op een andere manier ontmoet’, welke nieuwe inzichten of ontdekkingen geven.
  • Gehoord en gezien worden levert betere samenwerking op.
  • Heeft u met elkaar plezier beleefd, welke een goede teamenergie  en verbinding genereert.

De workshops en het programma teamontwikkeling gaan in op duurzame samenwerking, het potentieel binnen teams optimaal te benutten en de kwaliteiten helder krijgen. Een maatwerk programma.

De teambuilding workshop ervaren of heeft u vragen, neem gerust contact op:

ZILT performance & veranderingsprocessen
Henriëtte de Graaf
0317 316801
info@ziltversterkt.nl
www.ziltversterkt.nl