Workshop Storytelling & Presenteren 2019

In één weekend workshop de kracht van storytelling ervaren, ‘durf’ aanboren en uw publiek meenemen in de verbeelding. De vernieuwende werkvormen met effectief resultaat onderscheiden naast de persoonlijke manier van werken. De theaterwerkvormen, storytelling- en presentatievormen zullen u verrassen.


Inspireren en verbinding met uw publiek
“Na deze meerdaagse kon ik presenteren voor een groot publiek zonder angst, in eigen kracht.”

Bijzondere kracht van lichaamstaal
In deze workshop wordt u meegenomen in de wereld van Storytelling en bent u de verteller. Voor een goede presentatie is vertrouwen nodig. In jezelf en in je verhaal. Henriëtte geeft vertrouwen om stevig te staan, je boodschap authentiek over te brengen: bij de opbouw van het verhaal, het loslaten van techniek en de bijzondere kracht van lichaamstaal.

“Niets staat met dit resultaat zo dicht bij mezelf. Haar persoonlijke benadering, grote deskundigheid en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden”

Inspirerende non-conformistische werkvormen
In deze workshop gaat u aan de slag met beeldend vertellen en presenteren. De basis van vertellende vertelstructuur, fantasietraining en presentatie komen aan de orde.
U leert middels improvisatie uw presentaties naar eigen hand te zetten, interactie met uw publiek op te bouwen en de ruimte optimaal te gebruiken.
Naast improvisatie wordt er ook gewerkt met bestaande verhalen. U gaat op zoek naar verbinding met uw verhaal vanuit eigen drijfveren.

Met 20 jaar podiumervaring heeft Henriëtte werkvormen ontwikkeld, die dicht bij de vraag van de verteller staat. Zij kijkt wat zich aandient en stuurt aan op uw ongekende mogelijkheden. Theatertechnieken, kleurgebruik, rekwisieten, vaart en verstilling zet zij in om u versteld te doen  staan van uw eigen kunnen.

“Zij weet de juiste snaar te raken, geeft vertrouwen waardoor ik effectief en met een geweldige drive heb leren vertellen”

 Uw Resultaten 
– De ervaring en het vertrouwen dat u kunt vertellen.
– Spreekangst voor publiek heeft u overwonnen.
– U heeft ruimte durven nemen en uw verhaal vanuit een gezonde drive leren presenteren.
– U weet ontspannen te spreken en uw publiek te boeien en te inspireren.
– Daarnaast heeft u interactie met uw publiek leren opbouwen, zonder de regie te verliezen.
– U weet te improviseren, uw verhaal naar eigen hand te zetten.
– U kunt variëren met stemgebruik en bent zich bewust van lichaamstaal.
– U presenteert authentiek en vertelt uw verhaal vanuit eigen drijfveren en bron.
– U heeft tools ontwikkeld doe u een goed verhaal kunt opbouwen.

“Deze workshop heeft mij fantasie-en improvisatie handvaten gegeven om structuur vast te houden in mijn vertelling. Haar bevlogenheid en betrokkenheid waardeer ik zeer”

Voor wie
Voor een ieder die wil leren vertellen en presenteren, beroepsmatig, zakelijk of in eigen kring.
De verschillende niveaus van de deelnemers zijn afgelopen jaren nooit een probleem geweest, een ieder werkt op eigen ervaring en kunnen.

Ervaring
Henriëtte is de drijvende kracht achter ZILT. Als ZILT spreekt, spreekt Henriëtte de Graaf met haar jarenlange ervaring waarin ze haar sporen verdiend heeft op het podium. Met verteltheater en op congressen of zakelijke bijeenkomsten. Zij heeft in het verleden voor de IKON verteld en is gastdocent op diverse Hogescholen. Daarnaast verzorgt zij tal van presentatieprogramma’s en is executive presentatiecoach.

Data open inschrijving in 2019 

Vrijdag 14 juni 19.30 – zondag 16 juni 16.30
óf
vrijdag 29 november 19.30 tot zondag 1 december 16.30

Kosten
Klooster hanteert inkomensafhankelijke tarieven van € 297,- tot € 399,-  Inclusief Programma, materialen, overnachtingen, alle consumpties en heerlijke maaltijden. Opgave Dominicanenklooster Huissen.

WELKOM!

Meer Quotes: 
zie ook ZILT performance & veranderingsprocessen ziltversterkt

‘Afwisselend programma waarin veel ervaren en doen op de juiste momenten tot groot resultaat hebben geleid’

Het programma bood energizers waardoor de werkenergie hoog bleef. Henriëtte heeft persoonlijke aandacht voor de deelnemers en haar wijze van advies geven is erg prettig; opbouwend, duidelijk met veel tips en praktisch toepasbaar.’

A. Jansen, Leidinggevende Corporatiesector Vestia         lees meer reacties

Henriëtte heft een soort spanning op. Wat bij de mensen voorbij de horizon ligt, is binnen een dag in handbereik.”

In het programma weet ze een sfeer te scheppen waarin deelnemers zich veilig voelen om te durven experimenteren. Ze faciliteert de beweging bij anderen”

“Zij is doortastend, energiek en benaderbaar en in verbinding met zichzelf en de groep”

“Henriëtte de Graaf weet je mee te nemen op de meest fantastische reizen door de verbeelding. Een wereld vol verrassingen. Vol passie vertelt ze, haar ogen spreken daar nog sterker in dan haar woorden. Het is niet verwonderlijk dat mensen graag met haar op pad gaan, ze wekt vertrouwen op met haar uitstraling”

 

Docent, Inspirator : Henriëtte de Graaf is inspirator in veranderingsprocessen, spreker en biedt teamontwikkeling, workshops en presentatietrainingen; ondernemer ZILT. Haar manier van werken is fris en ze creëert een setting bij de deelnemers van kunnen en durven experimenteren. Haar kracht ligt in het kijken naar mogelijkheden, verrassende werkvormen en het kunnen overzien van complexe processen, waarbij verbinding belangrijk is. Zij heeft de Master ‘Methodiek, Beleid en Innovatie’, Verandermanagement aan de VU, de HBO Welzijnswerkopleiding en een Theaterregie opleiding afgerond. Haar opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, overheden, maatschappelijke instellingen en het beroepsonderwijs.

Maatwerk of  incompany

Deze workshop kan op maat worden toegepast of als incompany traject worden aangeboden. Neem gerust contact op voor meer informatie of telefoon 0317 316801. Ik denk graag met u mee.