Individueel: zangles, spreken of persoonlijke ontwikkeling

Individuele zangles

Moeiteloos zingen en toch luid, duidelijk en vol van klank? Dat kan echt! Hoe kan ik een hoge noot goed halen, hoe raak ik niet voor het eind van de zin buiten adem, kan ik eigenlijk wel zingen, kan het ook zonder dichtknijpen? En andere vragen…

In de lessen wordt gebruik gemaakt van de klankgeorienteerde methode van Lichtenberg (voor zang en spraak). Hierbij staat de klank centraal en is leidend voor het geluid.

Je kunt gewoon een les afspreken en kijken wat je er aan hebt!

Spreken (voor een groep)

Luid, duidelijk, ontspannen en toch moeiteloos spreken voor een groep, klas of zaal! Dat lijkt soms wel een tegenstelling. Waar het om gaat is dat de klank van je stem meer kan doorklinken in wat je vertelt. Als je klank meer doorresoneert in je hele klankkast (lichaam) klinkt en voelt het spreken direct al anders

Voor wie:

  • ¬†iedereen die presentaties geeft,
  • doceert, traint
  • toneelspeelt/gedichten voordraagt

 

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf meer uiten en laten horen. Je klank meer ontvangen en naar je toe laten komen in plaats van je best doen. Hierdoor ga je jezelf anders ervaren ten opzichte van de buitenwereld. Je komt in jezelf in plaats van dat je teveel bij de ander bent. Expressie door impressie ofwel ‘als de klank naar binnen kan, komt hij er vanzelf uit’!

Informatie en aanmelden
www.thesongworks.nl / info@thesongworks.nl of bel: 06-51683892

Dit bericht is geplaatst in Cursus / Les, Muziekles, Persoonlijke ontwikkeling, Schrijven & vertellen, Teambuilding / Bedrijfsuitje, Workshop. Bookmark de permalink.